Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını esenlar.

You birey email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole Yangın Kapısı etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en makul fiyat politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 posta hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangın kapısı yangının olumsuz etkilerini bâtıneriye hapseder.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki duman, yangın, gaz Yangın Kapısı lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların öteki katlara geçişini hapsetmek veya kabil olduğu derece geciktirmektir.

Report this wiki page